keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Hyvinvointijohtaminen - polku jatkuvaan menestymiseen


Urheilussa on suhteellisen helppo saavuttaa yksittäinen voitto, paljon vaikeampaa on pysyä huipulla pitkään ja saavuttaa voittoja jatkuvasti.

Yksittäisen voittamisen idea on se, että ladataan kaikki voimavarat ja sekä henkinen että fyysinen kapasiteetti yhteen otteluun tai suoritukseen. Ongelmia seuraa usein siinä, etteivät paikat kestä tai urheilijalle tulee voiton jälkeen henkinen tyhjiö, paukut eivät enää riitä jatkamaan uraa tai motivaatio on kateissa.

Sama ilmiö näkyy myös työelämässä. Kiihtyvä työtahti ja ajatus jatkuvasta kasvusta ja kehittymisestä uuvuttavat työntekijän liian aikaisin. Ollaan hakemassa sitä yksittäistä voittoa, pitkäjänteinen ajattelu ja kokonaisvaltainen kehittäminen jää kiireen ja maksimointiajattelun alle. Toisaalta taas vaaditaan pidempiä työuria ja johtamisen inhimillistämistä sekä työntekijöiden ”leppoistamista”.

Easy Living on tehnyt useamman kymmenen vuotta huippu-urheilijoiden kanssa pitkäkestoista kehittämistyötä menestymisen saavuttamiseksi. Samoin olemme koko ajan kehittäneet työkaluja työelämän tarpeisiin ja työhyvinvointiin.

Nyt olemme saaneet valmiiksi esimiehille ainutlaatuisen koulutuskokonaisuuden, joka tähtää menestymiseen pitkällä aikavälillä ja joka vastaa nykypäivän haasteisiin. Tämän hyvinvointijohtamisen koulutuksen painopiste on antaa esimiehille valmiudet johtaa niin, että työntekijät viihtyvät ja ovat motivoituneita pitkällä aikavälillä. Sisällössä korostuu valmennuksellinen ote, itsensä johtaminen ja oman innovatiivisuuden löytäminen.

Koulutuksen sisältö on esitelty tarkemmin nettisivuillamme www.easyliving.fi kohdassa ajankohtaista.

Merja ja Jukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti